13 Aralık 2007

EGEART SANAT FUARI SANATÇILARI VE ESERLERİ

Bu sayfanın oluşum amacı:

* II. Egeart Sanat Fuarı Etkinliğinden alınan görsellerin ileride sanat öğrencilerine kaynak oluşturması düşüncesi ile,

*İzmir Sanat Günlerinin-sanat etkinliklerinin- daha çok kişiye ulaşması, paylaşımın çoğaltılması amacıyla oluşturulmuştur.

Bir çok sanatçının iznini alarak çektiğim: İzmir-Atatürk Kültür Merkezi Standlarında yer alan eserlerin fotoğraflarında flash patlaması [kapalı mekanın azizliği] görüldüğü için, bu sayfaya ulaşan sanatçılar mümkünse; resimlerinin iyi pozlanmış fotoğraflarını-özgeçmişlerini posta'ma göndererek oluşacak kaynağa destek verebilirler.


Makinemin yedek pili de bittiği için, çağrıda bulunan arkadaşların fotoğraflarını çekemedim. Lütfen, hoşgörülerini ve kendi çekimlerini posta'ma göndermelerini bekliyorum.


Standta sanatçısı bulunmadığı için oluru alınmadan fotoğrafı çekilmiş olan eserlerin-in yayınlanmasını istemeyenler, bildirdikleri takdirde derhal silinecektir.

Fotoğraf çekimine izin verdikleri, desteklerini esirgemedikleri için AKM İdaresine ve sanatçı arkadaşlara teşekkür ederim.



Sanatçılar alfabetik sıra ile sunulmuştur.
Lütfen eserlerin küçük fotoğrafı üzerine tıklayınız, sizi sanatçının diğer çalışmalarının bulunduğu web albümüne ulaştıracaktır.



İZMİR BİR SANAT KENTİDİR.

İZMİR SANAT GÜNLERİ

Hiç yorum yok: